1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Het nieuwste deel uit de altijd populaire FIFA-reeks zal vanaf 30 september in de winkelschappen liggen. Electronic Arts heeft dit bevestigd. In de Verenigde Staten ligt de game al op 27 september in de winkels.

EA Sports, de sportieve tak van Electronic Arts, laat weten dat in FIFA 12 voor het eerst gebruik is gemaakt van dezelfde engine voor alle versies. Hierdoor krijgt de pc-versie voor het eerst ook features die ook op de Xbox 360 en de PlayStation 3 te vinden zijn. Volgens EA Sports is "dit het moment waar alle pc-gamers op hebben gewacht." Volgens EA Sports kunnen zij namelijk voor het eerst de FIFA-gameplay volledig ervaren op de de pc.

Op 27 september zal FIFA 12 al in de Verenigde Staten verschijnen. De rest van de wereld zal tot 30 september moeten wachten om de game aan te kunnen schaffen. Zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360, Wii, 3DS, iPhone, iPad en de iPod Touch. Daarnaast zal de pc-versie ook te downloaden zijn op het Origin platform. Origin is Electronic Arts eigen online winkel. Over een versie voor de DS of de PlayStation Vita werd niets bekend gemaakt door Electronic Arts.