Nu de nieuwe iPad op de markt is, zijn er steeds meer grote bedrijven die updates uitrollen met daarin ondersteuning voor het Retina-scherm van Apple. Ditmaal is het de beurt aan de Facebook-applicatie. De update verhelpt eveneens enkele bugs.

Facebook heeft de update voor de iPad maandagmorgen uitgebracht. De nieuwste versie kreeg het typenummer 4.1.1 mee en brengt zoals gewoonlijk enkele verbeteringen aan in de applicatie. De belangrijkste vernieuwing is ongetwijfeld de ondersteuning voor het Retina-scherm van Apple’s iPad. Volgens het changelog van Facebook kunnen gebruikers van de nieuwe iPad nu een aantrekkelijke interface met hoge resolutie gebruiken.

Naast de ondersteuning voor het Retina-scherm brengt versie 4.1.1 ook enkele andere verbeteringen. Zo worden er acht nieuwe talen ondersteund en werden er enkele bugs verholpen. Er valt echter ook nog wel het één en ander te verbeteren , zo wordt de Timeline-functie nog steeds niet ondersteund, net als de cover-foto’s van Facebook-profielen.