1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Electronic Arts is het slechtste bedrijf wat de Verenigde Staten rijk is. Althans, dit vinden in ieder geval de kwart miljoen bezoekers van de website Consumerist. Deze website hield een poll waarin men kon stemmen op het slechtste bedrijf uit de Verenigde Staten.

Electronic Arts had binnen deze poll de twijfelachtige eer om op de eerste plaats te eindigen. Het bedrijf deed dit daarnaast ook nog eens met grote overtuiging. Electronic Arts behaalde namelijk 64 procent van alle stemmen. Op de tweede plek eindigde Bank of Amerika. Plaats nummer drie en vier waren voor AT&T en Walmart. Gebruikers konden binnen de poll kiezen uit 32 bedrijven. Naast Electronic Arts waren ook Apple, UPS, PayPal en Facebook in de poll te vinden.

Consumerist is een website die klachten over bedrijven in kaart brengt en is onderdeel van van de Amerikaanse consumentenbond Consumer Media LCC. Uit de klachten blijkt dat het vooral veel mensen tegen het been stoot dat Electronic Arts geld vraagt voor content die bewust voor de release van een game wordt achter gehouden. Daarnaast zou ook het afleveren van half-klare spellen niet in goede aarde vallen.