1 min Applications

Facebook test geneste reacties op Pagina’s

Facebook is momenteel bezig met het testen van een nieuw systeem voor het plaatsen van reacties. In plaats van de huidige weergave waarbij reacties op chronische volgorde wordt getoond, zou het mogelijk zijn om geneste reacties te tonen en achter te laten.

De nieuwe mogelijkheid is vooralsnog echter enkel bedoeld voor pagina’s van merken en dergelijke, niet voor profielpagina’s. Op de pagina’s waar het mogelijk is om een geneste reactie achter te laten kan een gebruiker reageren op een specifiek commentaar reageren, in plaats van dat een bericht altijd onderaan een discussie komt te staan. Zo wordt het eenvoudiger voor gebruikers om meerdere discussies tegelijk te voeren bij één status update. Berichten krijgen ook een waardering op basis van bijvoorbeeld het aantal reacties, waardoor interessante berichten verder bovenaan komen te staan bij een status.

Omdat het allemaal gaat om een test is het onduidelijk welke pagina’s momenteel gebruik maken van het systeem en of alle pagina’s in de komende weken gebruik gaan maken van het systeem.

Bron:Inside Facebook