1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Google heeft vandaag versie 31 van Chrome uitgebracht voor Linux, Mac OS X en Windows. Met de nieuwste versie van de browser worden webbetalingen mogelijk, wordt Portable Native Code ondersteund en worden 25 beveiligingslekken verholpen.

Een belangrijke nieuwe functie in Chrome 31 is de mogelijkheid om betalingsgegevens slechts eenmalig in te vullen. Vervolgens kunnen deze gegevens -met de permissie van de gebruiker- automatisch ingevuld worden op het moment dat er een betaling gedaan moet worden. Deze functie is overigens nog niet beschikbaar voor Mac OS X-systemen.

Daarnaast wordt Portable Native Code (PNaCl) ondersteund door de nieuwste versie van de browser. Hierdoor wordt het voor app-ontwikkelaars mogelijk om een app voor Chrome te maken die vervolgens werkt op alle systemen die Chrome geïnstalleerd hebben.

Als laatste worden 25 lekken in de beveiliging opgelost. Hierdoor zou het gebruik van de browser veiliger moeten worden.

De update is nu beschikbaar en kan geïnstalleerd worden door in het menu van Chrome op Over Google Chrome te klikken of door de nieuwste versie hier te downloaden.