1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Begin november doken de eerste geruchten op over de Google Nexus 8. Deze tablet verscheen tijdelijk in een promotie-afbeelding van Google, later bleek deze echter bewerkt te zijn. Afgelopen weekend berichtte Twitteraar @evleaks dat de opvolger van de LG G Pad een Nexus-apparaat zal worden.

Anderhalve maand geleden werd er een afbeelding ontdekt met daarop een nog onbekende Google-tablet. Wat schermgrootte betreft leek het met 8 inch te gaan om de Nexus 8. Een dag later was de afbeelding echter alweer vervangen door een Nexus 7-tablet (review).

Gisteren werd de geruchtenstroom omtrent de Nexus 8 weer nieuw leven ingeblazen. De doorgaans betrouwbare Twitteraar @evleaks berichtte namelijk dat de LG V510-tablet een Nexus-apparaat zal zijn. Dit zal zeer waarschijnlijk de opvolger van de LG V500-tablet, beter bekend als de LG G Pad 8.3, betreffen. Deze tablet is voorzien van een Snapdragon 600-chipset die een rekenkracht levert van 1,7 GHz, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagcapaciteit.

Aangezien er nog geen verder informatie is over bijvoorbeeld de specificaties van de mogelijk Google Nexus 8, zullen we het voorlopig met bovenstaande tweet moeten doen.