1 min

T-Mobile heeft opnieuw een test gestart om gebruik te kunnen maken van hele grote databundels. Deze keer gaat het om een test, waarbij de gebruiker op bepaalde tijden gebruik kan maken van onbeperkt mobiel internet voor een kleine meerprijs.

T-Mobile heeft op zijn website een pagina ingericht voor een nieuwe pilot waar gekozen kan worden uit onbeperkte bundels, ook is er te lezen dat de bundels elke week anders kunnen zijn.

Op dit moment biedt T-Mobile 60 minuten onbeperkt internet aan voor 2 euro, deze bundel kan op elk moment geactiveerd worden. Daarnaast biedt de provider de mogelijkheid om voor 5 euro het hele weekend onbeperkt te kunnen internetten van vrijdagavond 18:00 tot maandagochtend 8:00. Verder zijn er bundels voor de ochtend- en avondspits van 7:00 tot 10:00 en van 16:00 tot 19:00, dit kost voor elke bundel 4 euro per dag. Tot slot is er de mogelijkheid om ’s nachts van 22:00 tot 6:00 onbeperkt te internetten voor 5 euro.

Wat T-Mobile wil bereiken met deze pilot is niet helemaal duidelijk, wellicht dat T-Mobile wil kijken wat voor effect dit soort acties hebben op het netwerk, wanneer iemand echt probeert om flink te internetten. Of het bedrijf wil kijken waar de meeste interesse in is om dit via een add-on straks voor de hele maand te activeren.

In elk geval zorgen dit soort testen en initiatieven ervoor dat we in de toekomst hopelijk vast internet kunnen gebruiken via 4G en we niet meer gebonden zijn aan een locatie.