‘Microsoft experimenteert met eigen WP8 telefoon’

Abonneer je gratis op Techzine!

Bronnen van The Wall Street Journal weten het zeker, Microsoft heeft wel degelijk ideeën voor de perfecte Windows Phone 8-smartphone. Op dit moment zou een prototype van Microsoft’s creatie al getest worden door een selecte groep mensen. Of de het prototype echter ooit in de winkel zal belanden is onduidelijk.

Na de keuze van Microsoft om het anders aan te pakken en zijn eigen Surface tablet uit te brengen, lijkt een smartphone van eigen hand ook niet slechts een product van de verbeelding te zijn. Geruchten gaan dat Microsoft zijn eigen smartphone met Windows Phone 8 op het moment aan het testen is bij een select aantal leveranciers.

Het zou om een smartphone gaan die tussen de 4 en 5 inch groot is, dat betekent dat hij net wat groter is dan de iPhone 5, maar kleiner dan de Samsung Galaxy Note II, overigens weten de bronnen niet met zekerheid te melden of het apparaat het ooit tot massaproductie zal redden. Microsoft houdt de lippen ook nu weer stijf op elkaar over het gerucht, maar met een onverwachte Surface-tablet in het verleden, mag de eventuele aankondiging van een Microsoft Windows Phone 8-toestel niet meer als een verassing komen.