Lycos introduceert meer E-mail voor weinig geld

Lycos introduceert meer E-mail voor weinig geldLycos Nederland start met het aanbieden van 2 nieuwe E-mail producten. Hiermee komt Lycos tegemoet aan de wensen van gebruikers zoals geavanceerde spam- en virusbescherming en een nog grotere opslagcapaciteit.

Op www.lycosmail.nl kunnen bezoekers, naast het gratis pakket, kiezen uit 2 nieuwe uitgebreide versies van het emailproduct. De pakketten met de namen Lycos Xtra en Lycos Max bieden een tal aan extra’s. Lycos Xtra biedt de gebruiker een opslagcapaciteit van 50 MB, veilige verbinding (ssl), een uitgebreide spamfiltering, virusbescherming met automatische updates, gratis SMS, Outlook integratie en popmail.
Lycos Max heeft naast deze extra’s een opslagcapaciteit van 100 MB en maakt het mogelijk een eigen domeinnaam te koppelen aan het emailprogramma.

De registratie van een domeinnaam is geïntegreerd binnen het bestelproces van LycosMax. Iedereen kan zo eenvoudig een volledig eigen emailextensie creëren, ( jij@jouwadres.nl )Dit is bijvoorbeeld handig voor verenigingen, sportteams, families en kleine ondernemingen. De gebruiker kan tot maximaal 50 emailadressen aan dit domein koppelen.

Lycos Mail was al het meest geavanceerde webmailprogramma in Nederland maar met de introductie van deze uitgebreide pakketten creëert Lycos een nieuwe markt in Nederland. John van Vroenhoven (portal director): ‘Bij het wisselen van internetprovider veranderen consumenten automatisch ook van emailadres, Lycos biedt deze consument nu een professioneel webbased emailprogramma dat niet plaats-en provider afhankelijk is’.

Naast alle nieuwe extra’s blijft de mogelijkheid om Hotmail berichten en berichten van andere accounts binnen Lycos Mail te ontvangen gewoon bestaan.

Lycos Xtra kost 2,95 per maand en voor Lycos Max wordt 4,95 per maand in rekening gebracht.