1 min

Tags in dit artikel

, ,

Vanaf 29 juni neemt het Nederlandse team het op tegen de 31 andere landenteams om erachter te komen welk land de wereldkampioen op de Xbox 360 wordt met EA’s game 2006 FIFA World Cup.

Het Nederlandse team bestaat uit:

  • Javier Semeler (21) uit Leeuwarden. Javier eindigde op de eerste plaats in de online Xbox Cup Leaderboard Competitie via Xbox Live, die de afgelopen weken is gespeeld.
  • Dries Smit (16) uit Den Haag is de winnaar van de Xbox Cup off-line route, die de afgelopen 7 weken bij een aantal adidas-winkels in Nederland werd gespeeld. Op 20 mei jl. werd de finale gespeeld bij de Ajax Fan Shop in Amsterdam.
  • Rick van Grinsven (18) uit Rosmalen is de winnaar van de Ultimate Fan-competitie op www.xboxcup.com. Rick zal tijdens de finales in Berlijn zijn teamleden ondersteunen met zijn voetbalkennis.

Het Nederlandse team en hun begeleiders vliegen op 29 juni naar Berlijn om deel te nemen aan dit sportevenement dat plaatsvindt in de ‘adidas World of Football’. Dit toernooi is voor de Xbox 360 en biedt gamers en voetbalfans een kans om de Xbox Cup te winnen voor hun land.

De matches worden gespeeld in een stadion met 8500 zitplaatsen. De kwartfinales worden op 30 juni gespeeld en op 1 juli vinden de halve finales en de eindfinale plaats.