1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Vanaf volgende maand is het mogelijk om overal in en rond het huis televisie te kijken met je tablet of laptop. In september lanceert KPN een nieuwe dienst waarmee het mogelijk is om via je laptop of iPad televisie te kijken als je een abonnement hebt op Interactieve TV.

Dat blijkt uit een folder journalist Alexander Klöpping van KPN ontving en online publiceerde. KPN zegt vanaf september de twintig meest populaire tv-programma’s aan te bieden voor klanten met een abonnement op Interactieve TV.

Enigszins verwarrend is dat KPN zegt de tv-programma’s ‘live’ aan te bieden in combinatie met "TV-kijken wanneer je wilt". Hoogstwaarschijnlijk bedoelt KPN dan ook dat ze de programma’s on demand beschikbaar gaan stellen. Anders had KPN wellicht van twintig zenders in plaats van programma’s gesproken.

Voor de liefhebbers heeft KPN een TV-doos met retro-look ontwikkeld. Kijkers kunnen daar hun tablet inzetten zodat ze deze niet hoeven vast te houden als ze hun favoriete programma willen bekijken. Deze doos zal in gelimiteerde opgave verkrijgbaar zijn.