1 min

Tags in dit artikel

, ,

Vanaf 29 januari wordt het voor KPN-abonnees mogelijk om buitenshuis TV te kijken via de app voor smartphones en tablets. Tot op heden was het nodig om op de eigen WiFi-verbinding aangesloten te zijn, maar de provider laat deze eis binnenkort vallen.

De iTV-applicatie voor smartphones en tablets wordt vanaf 29 januari ook geschikt om te gebruiken als je niet thuis bent. Tot op heden gaf de applicatie enkel TV-signaal door wanneer het gebruikte apparaat op een KPN-verbinding was aangesloten, maar dat is binnenkort geen vereiste meer. De app werkt vanaf dan ook met WiFi-verbindingen van andere aanbieders, of de dataverbinding van het mobiele apparaat.

25 TV-kanalen zijn vanaf volgende week ook buitenshuis te bekijken. KPN geeft helaas niet aan om welke zenders het dan specifiek gaat. Ook heeft KPN aangegeven dat de nieuwe diensten gefaseerd beschikbaar komen. De uitrol begint volgende week, maar pas begin maart zullen alle gebruikers overgezet zijn.

Naast het bekijken van TV-kanalen zullen gebruikers ook de beschikking krijgen over de mogelijkheid om opnames terug te kijken.