De iOS-variant van Mailbox heeft een update naar versie 2.0 gekregen. Met deze update wordt de autoswipe-functie die voor Android al beschikbaar was ook op iOS-apparaten ingevoerd.

Mailbox lanceerde initieel voor iOS en werd pas onlangs voor Android uitgebracht. Android-gebruikers kregen wel direct de beschikking over een nieuwe functie genaamd autoswipe waarmee voorspeld kon worden welke berichten de gebruiker waarschijnlijk interessant vindt. Die functie is nu ook voor iOS uitgebracht.

Autoswipe is een geautomatiseerde dienst en voorspelt welke mails de gebruiker interessant zal vinden, op basis van acties uit het verleden. Berichten die je niet interessant zal vinden zullen bijvoorbeeld direct gearchiveerd worden. Autoswipe draagt bij aan Mailbox’ missie om je inbox zo leeg mogelijk te houden.

Met versie 2.0 van Mailbox voor iOS wordt ook synchronisatie met Dropbox geïntroduceerd. Dankzij deze functionaliteit worden je instellingen met je andere apparaten gesynchroniseerd via de clouddienst.

Mailbox 2.0 is gratis te downloaden vanuit de App Store.