1 min

Dropbox heeft de applicatie Mailbox for OS X voor iedereen beschikbaar gemaakt. De applicatie verkeert nog steeds in een bèta-stadium, maar het bedrijf heeft besloten niet langer met een wachtlijst te werken, iedereen mag de applicatie nu uitproberen.

Dropbox nam vorig jaar maart de applicatie Mailbox for OS X over, inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en nu kan iedereen de applicatie gaan gebruiken. De applicatie verkeerd nog wel een bètafase dus er kunnen nog kleine problemen en bugs inzitten. Toch zijn de gebruikers die de applicatie al hebben mogen testen erg enthousiast over deze nieuwe Mailbox-applicatie.

Het handige aan Mailbox for OS X is dat de applicatie enorm snel werkt, je hebt snel weer de controle over je inbox terug. Daarnaast is er natuurlijk ook de mobiele app van Mailbox en die werkt nauw samen met de desktop-applicatie. Zo kan je e-mails die je hebt opgesteld op je smartphone afmaken op je Macbook op iMac.

Ook kan je door middel van veegbewegingen op je touchpad acties uitvoeren op berichten. Om ze te bewaren en later te lezen of om ze te markeren als gelezen. Mailbox for OS X is gratis, dus iedereen die nog op zoek is naar een goede e-mail client kan deze eens uitproberen. Je hebt uiteraard wel een Macbook of iMac nodig om de applicatie te gebruiken.