Google heeft de Android-app voor Google+ een complete makeover gegeven. Waar de app eerder vooral erg grijs oogde, heeft deze nu een vers laagje rode verf gekregen. Ook zijn iconen en bepaalde schermen op de schop gegaan, het lijkt erop dat Google nog niet klaar is met Google+.

Nadat vorige maand de topman van Google+, Vic Gundotra, per direct vertrok bij de techgigant en daarna een groot deel van het Google+ team werd overgeplaatst naar andere teams binnen Google, ontstond het gerucht dat het bedrijf mogelijk zou gaan stoppen met Google+. Dat lijkt toch niet het geval te zijn: het sociale netwerk wordt nog steeds doorontwikkeld, vandaag heeft Google een update uitgebracht voor Google+ voor Android. Deze app heeft een complete makeover gekregen, de grijzige elementen zijn vervangen door rode en een aantal schermen en iconen zijn op de schop gegaan. Daarnaast biedt de app ondersteuning voor grote fotogalerijen.

Links de oude app, rechts de nieuwe

De app wordt momenteel langzaam uitgerold naar alle Android-gebruikers. Voor nieuwe gebruikers is deze gratis te downloaden vanuit Google Play.