2min

Er komen langzaamaan nieuwe geruchten naar buiten rond de volgende smartphone van de Chinese fabrikant OnePlus. Vandaag is er een promofoto naar buiten gebracht van het toestel, die erop wijst dat het toestel erg smalle schermranden krijgt. Precies zoals de trend op ’t moment in smartphoneland.

Hieronder de foto, die werd vrijgegeven door de site Android Authority. Volgens de site is het gelekte beeld van de OnePlus 5T, het toestel dat vermoedelijk in november gepresenteerd wordt. De foto toont in elk geval het scherm, de randen, het frame en de slogan van het bedrijf – Never Settle.

Nog geen bevestiging

De site Android Authority claimt de foto gekregen te hebben van een “betrouwbare bron”, maar wil niet zeggen om wie het gaat. Uiteraard moet het geheel met een korrel zout genomen worden tot OnePlus zelf met aankondigingen komt. Geruchten zijn er overigens wel nog genoeg. Naar het schijnt wordt het toestel voorzien van een groter display dan zijn voorganger.

De OnePlus 5T zou een 6,0-inch display met 2160 bij 1080 resolutie hebben en ook een schermverhouding van 18:9. Bovenstaand beeld maakt het moeilijk om te beoordelen of het toestel daadwerkelijk een display met die verhouding heeft. In elk geval lijkt er geen vingerafdrukscanner onderin te zitten, wat er in elk geval op wijst dat het een nagenoeg randloos scherm wordt.

Het is niet bekend wanneer OnePlus de 5T precies zal onthullen. Vermoedelijk zal dat in de loop van november het geval zijn.