2min

Tags in dit artikel

, ,

Gigaset pro komt met de Maxwell 2, een nieuwe desktoptelefoon voor zakelijke communicatie. Het apparaat is ontworpen om frequente bellers en hun business te ondersteunen op een comfortabele manier. Dit gebeurt onder meer met een groot monochrome TFT-scherm voor intuïtieve bediening en een helder overzicht.

Het bedrijf benadrukt dat het overzicht zelfs vanuit een grote hoek of vanaf een grote afstand mogelijk is. De led-aanduiding aan de bovenkant van het device toont activiteit die zichtbaar is aan de voor- en achterkant van de Maxwell 2. Met acht programmeerbare toetsen voor Busy Lamp Fields (BLF) en speed-dial moeten gebruikers eenvoudig binnenkomende telefoontjes kunnen accepteren en doorverbinden.

Bovendien zou de nieuwe desktoptelefoon een goede keuze zijn als gebruikers behoefte hebben aan meer toestellen.  De Maxwell 2 is uit te breiden met de Maxwell Expansion Module, die 58 programmeerbare toetsen toevoegt. Er kan worden uitgebreid met maximaal drie Maxwell Expansion Modules aan zowel de linker- als de rechterzijde

Gebruiksgemak

De desktoptelefoon is gebaseerd op het Gigaset pro Software Platform, wat interoperabiliteit moet garanderen. Dit leidt volgens het bedrijf tot een verbeterde time-to-market en geprofessionaliseerde service. Het platform belooft naast interoperabiliteit ook compatibiliteit en kwaliteit voor gecertificeerde netwerken. Toekomstige toestellen zullen eveneens gebruikmaken van het Gigaset pro Software Platform.

Het device belooft eindgebruikers extra comfort in vergelijking met de standaard Maxwell Basic-telefoon en is een meer functioneel gebaseerd device in vergelijking met de Maxwel 3. Gigaset pro geeft dan ook aan dat de Maxwell-productlijn, en de nieuwe Maxwell 2 in het bijzonder, zich richt op gebruiksvriendelijkheid en klantbehoefte.

Portfolio

Dit apparaat, dat met een zoekopdracht te vinden is voor een bedrag rond de 140 euro, past volgens de leverancier van zakelijke communicatieoplossingen perfect tussen de Maxwell Basic- en de Maxwell 3-devices binnen de Maxwell-familie. De nieuwe desktoptelefoon complementeert Gigaset Pro’s productportfolio voor 2017. Volgens het bedrijf gaat het samen met de recent geïntroduceerde Maxwell Expansion module over een betrouwbaar portfolio van IP desktop-oplossingen.

Onlangs verscheen er overigens nog een interessant gastblog van Gigaset Pro op Techzine. Hierin werd gesteld dat DECT-telefonie de smartphone verslaat, waabij de leverancier van zakelijke communicatieoplossingen vijf redenen noemt.