min

Tags in dit artikel

,

Borland Software Corporation introduceert Borland® Delphi™ 7 Studio, met volledige ondersteuning van nieuwe en steeds meer gebruikte webservices, geïntegreerde modelgedreven ontwikkeling en previewmogelijkheden voor het Microsoft® .NET-raamwerk. Door Delphi 7 Studio te gebruiken, kunnen de naar schatting twee miljoen Delphi-ontwikkelaars beginnen hun vaardigheden voor .NET te ontwikkelen en applicaties voor .NET te bouwen zonder hun bestaande werk en vaardigheden op het Windows®-platform verloren te laten gaan.

"Met nieuwe besturingssystemen is het zelden zo dat binnen 24 uur veranderingen in applicatieontwikkeling- en deploymenttechnieken worden doorgevoerd. Dit betekent dat ontwikkelaars en gebruikers door moeten kunnen werken in een overgangsperiode die normaliter een aantal jaren duurt. IDC ziet het .NET-raamwerk eerder als een natuurlijke evolutie van het Windows-platform dan als een revolutie," zei Al Gillen, directeur Research van IDC. "Hierdoor hebben softwareontwikkelaars een goed gedefinieerde ontwikkelmigratie naar Microsoft .NET nodig."

Borland maakt met Delphi 7 Studio, een cross-platform Rapid Application Development- (RAD) omgeving voor het Windows platform, als eerste onafhankelijke software leverancier de weg naar .NET vrij. Delphi 7 Studio is tevens uitgerust met enterprise applicatieontwerp- en -deploymentfuncties, waardoor ontwikkelaars sneller voordeel kunnen halen uit de ontwikkeling van zakelijke applicaties, van concept tot productie, met de nieuwe UML™ designer and Model Driven Architecture™ (MDA™) technologie.

"Borland blijft het bedrijfsleven de middelen geven om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen, zonder investeringen uit het verleden verloren te laten gaan," aldus Simon Thornhill, vice-president en general manager bij Borland. "Delphi 7 Studio biedt bedrijven een probleemloze overgang naar .NET, in hun eigen tempo en gebruikmakend van de vaardigheden en resources van de ontwikkelaars. De toevoeging van hoogwaardige oplossingen voor de levenscyclus van applicatieontwikkeling, zoals modeling (MDA), reporting en cross-platform deployment naar Delphi 7 Studio, creëert nieuwe en uitdagende kansen in applicatieontwikkeling voor Delphi en legt de basis voor voortdurende innovatieve applicatieontwikkeling."