1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Is Apple haar nieuw besturingssysteem OS X 10.2, beter bekent als “Jaguar”, het prijskaartje van $129.= wel waard voor diegene die recent een vroegere versie van Mac OS X kochten? Velen zouden nee zeggen maar Apple nam de beslissing om kortingen te geven voor diegene die na 17 juli nog een Mac OS kochten zonder Jaguar. Maar diegenen die recent betaalden voor OS X 10.1 zullen de nieuwigheden van Jaguar misschien niet zo aantrekkelijk vinden om nog eens geld uit te geven.

Toch, eender wie zijn Mac computer moet gebruiken op een netwerk met een Windows machine, zal de nieuwe software met netwerk mogelijkheden toch de prijs waard vinden. Al deze verbeteringen zouden een grote doorbraak moeten betekenen voor het Mac OS. Deze mogelijkheden maken het prijskaartje meer dan goed voor wie zijn Mac op een netwerk gebruikt.

Andere nieuwe dingen zijn het nieuwe Adress Book programma, een meer reagerende gebruikers interface, snellere opstartsnelheden voor OS X evenals voor de Classic omgeving, gebruikt voor oudere applicaties te draaien.