2min Devices

Hercules kondigt DIGIFIRE 7.1 geluidskaart aan

Hercules kondigt met trots de introductie aan van haar nieuwe DIGIFIRE 7.1 geluidskaart. De DIGIFIRE 7.1 is de nieuwste aanwinst in de reeks revolutionaire 7.1-kanaals PCI-geluidskaarten van Hercules en biedt een alles-in-één digitale upgrade, zeer snelle FireWire-aansluitingen en krachtige geluidsprestaties in games en bij het afspelen van DVD´s.

Evenals de onlangs uitgebrachte Gamesurround Fortissimo III 7.1 maakt de DIGIFIRE 7.1 gebruik van grensverleggende audiotechnologie: deze nieuwe geluidskaart is ontworpen om volledig compatibel te zijn met speakersets van 2 tot 8 speakers en om gegevens op de hoogst mogelijke snelheid te kunnen uitwisselen met de meest recente digitale FireWire-apparatuur die nu beschikbaar is.

Hercules kondigt DIGIFIRE 7.1 geluidskaart aan

Dankzij de flexibele 8-speaker configuratie kunnen de gebruikers van DIGIFIRE 7.1 eindelijk optimaal genieten van de perfecte aan de omgeving aangepaste geluidsweergave. Voor de eerste keer in de geschiedenis is een configuratie met 7.1 speakers beschikbaar voor een ieder thuis achter de PC. Een dergelijke configuratie is het hoogtepunt van het digitale 3D-filmgeluid dat tot nu toe alleen in de bioscoop kon worden beluisterd of met behulp van speciale hifi-apparatuur. Gebruikers kunnen genieten van een betoverende en levensechte 360° audio-ervaring bij games, DVD’s en zelfs bij digitale muziek. De drie FireWire-aansluitingen van de DIGIFIRE 7.1 werken op maximum snelheid en bieden geavanceerde computergebruikers zoals gamers de mogelijkheid om multi-player games te spelen via een FireWire netwerk.