De Trust 770Z LCD PowerC@m Optical Zoom combineert uitzonderlijke kwaliteit foto’s met compact design en is tevens betaalbaar en makkelijk in gebruik. Deze camera met een resolutie van 3.3 megapixel is het nieuwste model binnen de Trust 700 PowerC@m serie. De hooggevoelige 2.1 megapixel Sony CCD optische sensor (F2.8/F8, view angle:53°) garandeert scherpe foto`s, zelfs wanneer er te weinig licht is. De geavanceerde 3x optische zoom stelt de gebruiker in staat tot 3 keer toe dichter naar het object te zoomen, zonder verlies van kwaliteit. Met een maximum van 3 keer digitale zoom, kan het voorwerp 9 keer dichterbij worden gebracht dan de werkelijke afstand. De Auto Focus lens zorgt voor scherpe foto`s, waar het voorwerp zich ook bevindt. De gebruiker kan kiezen tussen 5 verschillende standaard instellingen voor het beste fotoresultaat: zelfontspanner, nachtbelichting, portret, macro en landschap. Dit model heeft een ingebouwde flits met een reductie voor rode ogen en heeft automatische, daglicht en binnenhuis witbalansinstellingen.

De camera is uitgerust met een duidelijk kleuren TFT LCD scherm ter grootte van 4 cm, dat kan worden gebruikt voor zoom preview en het bekijken van foto- en video-opnamen (met geluid door middel van ingebouwde luidspreker). De menufuncties zijn eenvoudig te gebruiken door met het menuwiel te draaien en tevens is het menu standaard in zes verschillende talen. De camera heeft een ingebouwd geheugen van 8 MB en is uit te breiden tot 256MB met de Secure Digital (SD) of Multi Media (MMC) geheugenkaart. De JPEG- geheugencompressie zorgt voor optimaal geheugengebruik.

Met de ingebouwde microfoon kan de camera uitstekend gebruikt worden voor het opnemen van video. Door middel van de video uitgang (PAL/NTSC) is het mogelijk de foto’s en video’s direct te bekijken op de televisie. Met een maximum van 30 beelden per seconde kan de camera ook gebruikt worden als een webcam voor kwaliteit live chatten. De USB aansluiting zorgt voor een makkelijke installatie en maakt snelle beeldtransfer door Windows Explorer en Mac OS mogelijk.

De camera wordt standaard geleverd met een USB en TV-out kabel, twee longlife batterijen een waterdichte draagtas, een handige cameravoet en natuurlijk de meertalige gebruikershandleiding. Een CD-ROM met extra software zoals Photo Express 4.0, Photo Explorer 7.0 SE, DVD Picture Show 1.0 SE en COOL 360 wordt meegeleverd. De camera wordt midden april verwacht.