2min

Tags in dit artikel

,

Acer, snelste groeier in de notebooksector, kondigt de lancering aan van vier nieuwe reeksen TravelMate™ notebook-pc’s, baanbrekend met hun innovatief design, prestaties en technologische oplossingen. Ondanks de kleine verschillen in de basiskenmerken van de reeksen werden Acer TravelMate™ notebook-pc’s altijd aanbevolen voor de Corporate markt, de KMO’s en het kritische professionele SOHO-publiek. Ze zijn ideaal voor alle gebruikers die een krachtige en snelle notebook-pc eisen om soepel in te schakelen in eender welk netwerk, maar ook om veilig en probleemloos te kunnen gebruiken.


230

Het nieuwe aanbod omvat All-in-One of 2 Spindle notebook-pc’s, met "mobile" processors die de notebook langer laten draaien dankzij een lager batterijverbruik, of processors van het DT-type voor maximale prestaties. LCD TFT-schermen van 14” of 15” en zowel Home als Professional besturingssystemen. Dit complete aanbod voldoet ruimschoots aan de uiteenlopende behoeften van professionele gebruikers die nood hebben aan uiterst krachtige apparatuur. De All-in-One notebooks van de nieuwe Acer TravelMate™ 230-reeks pakken uit met een uitstekende prijs/prestatie-verhouding en een complete configuratie waardoor ze perfect geschikt zijn voor professionele gebruikers en grotere organisaties. Ze bieden alles wat van een betrouwbare notebook wordt verwacht, met complete multimediavermogens maar ook puike batterijprestaties en uitstekende connectiviteit.


430

Alle modellen van de Acer TravelMate™ 280-reeks, zowel de All-in-One als de andere, steunen op de Mobile Intel® Pentium® 4 – M processors en lithium-ionbatterijen die instaan voor topprestaties, zowel onderweg als op kantoor. Alle modellen zijn uitgerust met een DVD-ROM/CDRW combodrive. De Acer TravelMate™ 430-modellen zijn meer toegespitst op de behoeften van SOHO-omgevingen, nl. gebruikers die een uiterst krachtig toestel willen dat de klassieke desktop vervangt en op verschillende plaatsen inzetbaar is. De modellen van deze reeks hebben 15"-schermen, krachtige grafische kaarten, een ingebouwde CDRW-brander en snelle Intel® Pentium® 4 processors.


530

Vervolgens is er de nieuwe Acer TravelMate™ 530-reeks. Deze All-in-One notebooks steunen op de allernieuwste Mobile Intel® Pentium® 4 – M processors, ontworpen voor mobiele gebruikers die hoge niveaus van computing- en grafische vermogens eisen naast een verhoogde autonomie en een ruim expansiepotentieel via het dockingstation. De nieuwe reeksen verbeteren het gevestigde en beproefde gamma van ultramobiele Acer TravelMate™ 630 notebook-pc’s en de innovatieve en revolutionaire Acer TravelMate™ C100 tablet-pc’s. Meer nog: afhankelijk van het model, biedt de reeks ook de allernieuwste interfaces voor digitale internet- en netwerkconnectiviteit en beveiligingssystemen zoals de Smart Card-lezer, WireLess connectiemodules en –opties, en een uitgebreide softwaresuite.