2min

Tags in dit artikel

,

De Acer Travelmate C110 combineert de twee meest recente technologieën in de wereld van de draagbare computer: Tablet PC en Intel Mobile Centrino. De combinatie van Tablet en Intel Mobile Centrino technologie zorgt voor onafhankelijkheid, een draadloze netwerkaansluiting en een laag gewicht. De Ultra Low Voltage Intel Mobile Pentium-M processor, Intel 855GM Chipset, 1 MB cache L2 is geïntegreerd met Intel PRO 802.11b Wireless Network connection. Het batterijverbruik is dankzij de nieuwe Intel Centrino technologie bijna 25% minder dan bij andere processoren, waardoor de gebruiker minimaal drie uur lang zelfstandig op de notebook kan werken. De TravelMate C110 heeft daarnaast een extern dvd/cd-rw-station, een harde schijf van minimaal 40 GB, beveiligd met het DASP systeem (Disk Anti Shock Protection) en een DDR geheugen van 512 MB.

Het scherm van deze Tablet-Centrino is een 10,4-inch LCD-scherm met XGA resolutie en 16 miljoen kleuren. De gewone notebooktoetsenbord- en touch screen functies worden aangevuld met graphics tabletfuncties en invoermogelijkheden door middel van een stylus. Wanneer je het scherm omkeert verandert de TravelMate C110 in een presentatiesysteem. En wanneer je het TFT-scherm omgekeerd dichtklapt, verandert diezelfde TM C110 in een tablet dat geschikt is voor pen- en spraakinteractie.

Voor de aansluiting van randapparatuur en externe accessoires beschikt de TravelMate C110 over twee USB 2.0 aansluitingen, één infrarode (FIR) aansluiting, één Firewire IEEE 1394 aansluiting, een VGA connector voor aansluiting op een externe monitor, een PCMCIA CardBus 32-bit type II sleuf en audio in/out-stekkers. De Acer TravelMate C110 weegt minder dan 1,5 kg en zal te koop zijn vanaf eind juni tegen een adviesprijs van 2.200 Euro.