2min

Tags in dit artikel

, ,

Acer Computer, marktleider op het gebied van notebooks in Nederland, introduceert de nieuwe Acer TravelMate 2000-serie. Deze nieuwe reeks notebooks is ontworpen voor de zelfstandige professional en werknemers in kleine, middelgrote en grote bedrijven, die een betrouwbare notebook wensen met complete multimediafunctionaliteit en overal online willen zijn.

De TravelMate 2000-serie maakt gebruik van Intel® Celeron® processors tot 2,80GHz met 128KB L2 cache en een ATI Mobility Radeon 9000 IGP chipset. Afhankelijk van de configuratie is er een geïntegreerd DVD/CD-RW- of DVD-Dual-station. Alle modellen worden geleverd met 256MB DDR333 systeemgeheugen dat uitgebreid kan worden tot 1024MB, met de ATA/100 vaste schijf van 30GB.

Het 15" active matrix TFT-beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 biedt complete multimediafuncties. Denk aan ondersteuning voor Microsoft® DirectX 8.1, MPEG-2 DVD hardware ondersteuning en S-video out (NTSC/PAL). De Acer TravelMate 2000 notebooks maken gebruik van DualView technologie, zodat het gelijktijdige gebruik van een LCD- en extern CRT monitor mogelijk is terwijl het audiogedeelte ingebouwde luidsprekers biedt en volledig MS-Sound compatibel is.

De TravelMate 2000-serie komt tegemoet aan alle wensen van de mobiele professional. Het bevat een ingebouwde V.92 56Kbps fax/modem, een geïntegreerde 10/100Mbps Fast Ethernet-kaart en een Lit-Ion batterij met een autonomie van 2 uur. Alle modellen bieden een volledige set I/O poorten, inclusief een parallelle poort, vier USB 2.0 poorten, een infrarood (FIR) poort, microfoon- en koptelefoonaansluitingen. Bovendien bieden de Acer TravelMate 2000 modellen ook een VGA connector voor externe monitors en twee Type II of een Type III PCMCIA CardBus sleuven. Dat alles terwijl het notebook slechts 3,4kg weegt.

Alle notebooks uit de Acer TravelMate 2000-serie worden geleverd met pre-geïnstalleerd Microsoft® Windows® XP Home Edition inclusief herstel-cd. Bijkomende software zoals Acer Notebook Manager, Acer Launch Manager, maar ook Adobe Acrobat® Reader, Norton AntiVirus® en NTI CD Maker horen er standaard bij.

Het duurzame ABS-chassis en de uitstekende componenten, die zorgvuldig geassembleerd werden om zo tot de nieuwe Acer TravelMate 2000-serie te komen, garanderen de ideale oplossing voor de veeleisende en prijsbewuste mobiele professional.

Alle Acer notebooks hebben standaard 1 jaar internationale garantie. Het is mogelijk om dit uit te breiden met de nieuwe AcerAdvantage service, waarmee de garantie tot 3 jaar verlengd wordt en additionele dekking voor ongeluksschade inbegrepen is.