1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Hercules, een divisie van Guillemot Corporation, kondigt met trots de nieuwe XPS X.100 luidspreker range aan, hifi audio kwaliteit met een aantrekkelijk high-tech ontwerp. De Hercules XPS X.100 Sliver series begint met de XPS 2.100 Silver, een 2.1 luidsprekersysteem voor de consumenten doe op zoek zijn naar de betere audio ervaring in een stijlvol jasje, gevolgd door de XPS 5.100 Silver, een 5.1 luidsprekersysteem voor home entertainment.

De XPS 2.100 Silver satellieten passen goed in de strategie van Hercules, het leveren van geavanceerde technologie voor de audio fanaten en veeleisende families. Krachtig geluid: de audiokracht komt van de 12,5 Watt RMS tweeweg satelliet met neodymium 1" drivers , neodymium geeft dezelfde kracht als drie maal grotere, conventionele ferriet magneten.

Solide: iedere satelliet van 120 gram wordt ondersteund door een 200 gram cirkelvormige metalen basis met een diameter van 10 cm die gekanteld kan worden voor bevestiging aan de muur. De satellieten zijn magnetisch afgeschermd zodat PC monitoren en floppies worden beschermd tegen storingen. De Hercules XPS 2.100 Silver zal eind mei 2003 beschikbaar zijn voor een verkoopadviesprijs van EUR 99,99.