1 min

Het bedrijf Zboard heeft speciale game-toetsenborden ontworpen voor de echte gamers. Speel jij Age of Mythology, Doom 3 of Medal of Honor dan is zo’n speciaal game-toetsenbord echt iets voor jou.

Onder andere zijn deze toetsenborden online verkrijgbaar. Deze toetsenborden bestaan uit een basisbord waarop verschillende keyboards aan vast geklikt kunnen worden. Wat dit toetsenbord het interessants maakt is dat er voor de gamers een toetsenbord speciaal op een bepaald game is afgestemd. En uiteraard beschikt dit toetsenbord ook over een gewone set toetsen. Speciale commando-toetsencombinaties en voorgeprogrammeerde toetsencombinaties is wat je bijvoorbeeld aantreft bij een speciaal game-toetsenbord.

Er zijn acht verschillende uitvoeringen op dit moment verkrijgbaar, deze acht verschillende uitvoeringen zijn helemaal in stijl van de desbetreffende game. Dit maakt het uiterlijk erg spectaculair. Wil je kijken welke toetsenbord stijlen er allemaal zijn? Neem dan hier eens een kijkje. Wat een nadeel is dat het basisbord, waar alles aan vast geklikt wordt eerst apart moet worden aangeschaft.