2min

Tags in dit artikel

, , ,

We leven vandaag in een wereld met meer informatie, meer manieren om te communiceren, meer om te doen en meer om te ontdekken dan ooit tevoren.

Om het – toenemend digitale – leven te helpen indelen en organiseren, vertrouwen elke dag miljoenen mensen over de hele wereld op hun Windows-pc. Hoewel de huidige middelen voor het beheren van digitale informatie al heel veel mogelijk maakten, is er nóg meer nodig om vandaag de dag bij te blijven.

In deze digitale wereld moet uw pc zich aan ú aanpassen, zodat u zich volledig kunt concentreren op wat belangrijk voor u is.

Microsoft werkt daarom aan: Windows Vista
Dit nieuwe besturingssysteem – voorheen bekend onder de codenaam ‘Longhorn’ – versterkt uw vertrouwen in uw pc en in uw mogelijkheden om er alles uit te halen wat erin zit.

Het biedt een nieuwe, ruime blik op de digitale wereld om u heen en helpt u om informatie op intuïtieve wijze optimaal te organiseren en te gebruiken, precies zoals u dat wilt.

Het zorgt ervoor dat u altijd in verbinding blijft met informatie, mensen en apparaten die u helpen om meer van het leven te genieten.

Windows Vista bètaversie:
De eerste bètaversie van Windows Vista voor technische specialisten en ontwikkelaars zal op 3 augustus 2005 beschikbaar komen. Bezoek regelmatig onze website voor het laatste nieuws. U kunt een video-opname van de officiële aankondiging van de ‘Windows Vista’-naam bekijken via deze link. (hiervoor is Windows Media Player vereist).

We bedanken cocoskoek voor het insturen van dit bericht!