2min

Tags in dit artikel

, ,

Ook deze week stellen we een aantal nieuwe gadgets aan je voor. Dit keer behandelen we de pc van de toekomst volgens Asus, een wel heel opmerkelijke stropdas, een apparaat die het gamen levensecht moet maken en een aantal opmerkelijke usb-stickjes.

Deze pc is niet meteen een gadget, maar wel een opmerkelijk apparaat. Volgens Asus moet dit de pc van de toekomst worden. Op dit moment bestaat het apparaat nog niet, maar Asus ziet toekomst in het concept. Een aantal modules worden op een plank geplaatst, en dat is dan ook meteen de gehele pc. De modules halen hun stroom uit de plank en communiceren er draadloos mee. Upgraden is in dit geval simpel, maar het concept naar de werkelijkheid brengen is een andere zaak.

Met deze stropdas scoor je ongetwijfeld op het werk. Het opmerkelijke is dat het kledingstuk een iPod Nano kan wegbergen. Samen met de handige lusjes die de draden op zijn plaats houden en verstoppen is dit het ideale geschenk voor de muziekluisterende zakenman. Officieel draagt de das de naam Pink Commuter tie, maar hij is ook verkrijgbaar in blauw en rood. Hij is gemaakt uit 100% zijde en kost zo´n 75 euro.

Een tijdje geleden verscheen op Techzine een nieuwsbericht waarin 10 opmerkelijke usb-stickjes werden besproken. Deze beestjes horen hier vast en zeker bij. De kereltjes bestaan in tal van soorten, en zijn tevens volledig werkende usb flash drives. Zie je je vrienden al opkijken wanneer je er één bovenhaalt.

Met de graphics bijna op hun hoogtepunt en het geluid in dolby surround lijken games bijna levensecht. Fabrikanten zoals Sony proberen met verschillende technieken het gamen nog realistischer te maken door elementen als wind, lichtsterkte en andere effecten die je niet voelt tijdens normaal gamen na te bootsen. De buttkicker is ook zo´n apparaat, en laat je het geluid voelen. Je bevestigt het speeltje onder je stoel, en bij sterke geluidsmomenten voel je wat je meemaakt in een spel, film of een andere toepassing.

Dit waren ze alweer, heb je een leuke gadget gezien die je hier graag zou zien verschijnen? Mail hem dan naar z-man@techzine.nl. Wekelijks kan je hier een aantal nieuwe snufjes en gadgets verwachten.