1 min

Ziggo zal de Ziggo GO-app naar nieuwe apparaten brengen, waaronder Android TV en Apple TV. Dat laat het bedrijf weten aan Totaal TV. Momenteel zijn er echter nog weinig concrete mededelingen. Zo weten we nog niet wanneer we de apps kunnen verwachten.

Onlangs maakte Liberty Global, eigenaar van VodafoneZiggo, een app beschikbaar voor klanten van de Poolse aanbieder UPC. Deze app heeft betrekking op de eerder genoemde platformen. Zo kunnen klanten in het land via het mobiele tv-platform Horizon live naar tv kijken.

Een aantal merken gebruikt Android TV, waaronder Sony. Met de Ziggo Go-app voor smart-tv’s wordt het mogelijk om live tv te kijken. Ook zijn hierin bepaalde series te bekijken. Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan Game of Thrones. Gebruikers kunnen al vanaf hun mobiel de app openen, om vervolgens te streamen naar een tv met Chromecast.

Mogelijkheden

Onlangs maakte Ziggo nog bekend de app uit te breiden met nieuwe featrures. Zo zal het mogelijk zijn om bepaalde programma’s te downloaden voor offline kijken. Dit is onder meer handig om in de trein verder te kijken, een optie die Netflix ook biedt.

Medio 2017 werden er nog meer dan 50 zender toegevoegd aan de Ziggo Go-app. Hieronder vallen Fashion TV, MTV Live, MyZen, Motorsport.tv, Baby TV, Animal Planet, Aljazeera English en het Ziggo Eventkanaal. Het bedrijf breidt de mogelijkheden van Ziggo Go dus steeds verder uit.