1 min

Tags in dit artikel

,

De Canadees Kyle MacDonald is erin geslaagd om in minder dan een jaar tijd een banale paperclip in te ruilen voor een prachtige villa in Arizona. Van het huis kan hij één jaar gebruik maken, maar hij gaat verder en wil zijn uiteindelijke doel om een huis te krijgen bereiken.

Op de weblog, waar de complete ruilhandel begon en ook zal eindigen zijn alle details te vinden. Je vindt er van alle geruilde voorwerpen een foto en een verhaaltje omtrent de ruil in kwestie. Uiteindelijk doel van de man is om uiteindelijk een permanent huis te ontvangen voor een geruild object.

Op 12 juli 2005 ging de ruilhandel van start. Het begon allemaal met één rode paperclip die via een vispen, een deurknop, een generator, een sneeuwscooter en heel wat andere opmerkelijke spullen tot een platencontract werd omgetoverd. Voor het platencontract bood de Amerikaanse zangeres Jody Gnant één jaar lang haar villa in Phoenix aan.

Op dit moment kan er geboden worden voor de huurvilla, dit lokte alweer heel wat opmerkelijke biedingen op. Een 24-uur durende striptease, drie maanden een luxevilla in Hollywood en dertig seconden tv-reclame zijn momenteel geboden voor de villa. Zijn uiteindelijke droom is nog steeds een huis.