2min

Tags in dit artikel

, , ,

Deze week zien we drie gadgets die min of meer verwijzen naar vroeger. We zien een retro iPod wekker, en een kluis verborgen in een cd hoesje. Wie terug wil naar het stenen tijdperk kan opteren voor een stenen muis.

Om tegenwoordig een originele muis te ontwerpen moet je al heel wat in je mars hebben. Er is al geëxperimenteerd met de vorm, kleur en andere variabelen, maar de Russische designer ‘Neko’ past het materiaal aan. Deze stenen muis bezit weliswaar nog enkele plastic elementen, maar het idee is er in ieder geval. Misschien voor de echte Flintstonefans een aanrader.

In de films heb je het waarschijnlijk al honderden keer gezien. In de boekenkast zit een vals boek waarin de kostbare juwelen van de eigenaar liggen. Dit om deze te beschermen van gretige inbrekers die nietsvermoedend voorbij de boekenkast lopen. Boeken zijn inmiddels passé, en alhoewel de cd ook al achterhaald is werd deze cd kluis uitgebracht. Hij kost wel zo´n 31 euro, voor dat geld kun je hem denk ik beter zelf in elkaar knutselen.

Er zit reeds een wekker op de iPod, maar wie verlangt er niet meer naar om een wekker net als vroeger uit te "slaan". Deze wekker waar je je iPod in hoort te zetten zorgt hiervoor. In plaats van het irritante getuut hoor je nu je muziek, hij is compatibel met alle iPods behalve de mini. Voor 30 dollar is hij van jou.

Wanneer je over deze gadgets wil discussiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm. Ook kan je eens op gadget.nl kijken voor de laatste nieuwe gadgets.