min

Tags in dit artikel

, ,

Asus heeft een nieuwe laptop geïntroduceerd waarmee het de ‘doe-het-zelf’-markt betreedt. De nieuwe laptop die Asus introduceert is de C90 gaming laptop.

De 15.4 inch grote laptop is een van de laptops die de meeste mogelijkheden tot uitbreiding beschikt. De consument kan zomaar de CPU, het geheugen, de harde schijf, de grafische kaart en de optische drive vervangen zonder bang te worden dat de garantie verloopt.

De notebook zal beschikken over een resolutie van 1680 x 1050 pixels en zal ondersteuning bieden aan Intel Core 2-processors tot en met de Core 2 Extreme X6800 (2.93 Ghz).
Ook wordt door de laptop ondersteuning geboden voor SATA hardeschijven en kunnen alle huidige dvd-branders of zelfs de nieuwe HD DVD-drives of Blu-ray-drives aangesloten worden.
Naast dit alles zal de C90 ook beschikken over de draadloze technieken 802.11n en Bluetooth 2.0+EDR. Ook zal het beschikken over een eSATA poort, een HDMI uitgang, TV-out, Firewire, drie USB 2.0 poorten, een vingerafdrukscanner en een aansluiting voor een 34- of 54-slots ExpressCard.

De notebook weegt ongeveer 3 kilo en heeft de beschikking over een 6-cellige batterij welke en levensduur heeft van 4,5 uur. De afmetingen zijn 36,6 cm x 26,9 cm x 4,3 cm.