Fortes Solutions is genomineerd voor de Deloitte Fast 50. Ze heeft de nominatie te danken aan de grote omzetgroei de afgelopen vijf jaar. Het is echter nog niet afgelopen, Fortes verwacht nog een verdubbeling in dit jaar.

Sander Nijenhuis, Managing Director van Fortes: "Wij bieden bedrijven de instrumenten om hun strategie op eenvoudige wijze te vertalen naar concrete projecten en programma’s en deze vervolgens effectief uit te voeren. Doordat onze software is gebaseerd op best practices zoals PRINCE2 en beschikbaar is via Internet of het eigen Intranet, hoeft er veel minder te worden geconfigureerd en geïnstalleerd dan bij andere software. Hierdoor zijn klanten soms al binnen een week up and running met onze Principal Toolbox. De extreem korte implementatietijd in combinatie met het grote gebruiksgemak zijn de bepalende factoren geweest voor onze sterke groei."

Tot de klantengroep van Fortes Solutions BV behoren organisaties als Eneco, Ministerie van Defensie, British American Tobacco, Adecco, Gemeente Amersfoort, Fortis ASR en Royal Bank of Scotland. Het hoofdkantoor van Fortes zit in Enschede, maar ze verkoopt internationaal. Ook in Engeland en Duitsland zitten verkoopkantoren. De uitslag moet nog komen, dit wordt 27 september gedaan. De uitslag komt tijdens de Award Ceremony in Maarsen.