Palm heeft laten weten dat het haar klanten met een Palm Treo 750 of 750v kosteloos een update naar Windows Mobile 6 gaat aanbieden. De update voor de Treo 750v is per direct te downloaden, de update voor de Treo 750 volgt later deze maand.

Als één van de grootste voordelen van het Windows Mobile 6 platform noemt Palm de mogelijkheid om de Treo 750(v) te gebruiken als high-speed draadloos modem voor laptops. Verder krijgen de Treo 750 en 750v natuurlijk ook de andere features van Windows Mobile 6, waaronder verbeterde versies van de mobiele Office applicaties, een Vista-achtige interface, een ingebouwde zoekmachine en ondersteuning voor HTML-mails.

"Palm blijft nauw samenwerken met Microsoft om de voordelen van Windows Mobile te maximaliseren en om de beste mobiele ervaring voor Treo-gebruikers te realiseren. Onze unieke Palm-ervaring, gecombineerd met de voordelen van Windows Mobile 6 op de Treo750 resulteren in een sterk alternatief om onderweg werk en privé uiterst effectief te beheren", aldus vice president Roy Bedlow van Palm.

De update voor de Treo 750v is te downloaden vanaf de website van Palm. Zoals gezegd zal de update voor de Treo 750 later deze maand op de site te vinden zijn.