1 min

Tags in dit artikel

, ,

Alienware zal komende maandag twee nieuwe gaminglaptops introduceren, maar heeft alvast wat detailfoto’s van de nieuwe apparaten vrijgegeven en is een soort teasercampagne gestart.

Inmiddels heeft Alienware aan de website CNET laten weten dat de twee nieuwe laptops Area-51 m15x en Area-51 m17x gaan heten. Beide modellen zullen maandag officieel getoond worden tijdens een event in New York. Om klanten en andere geïnterresseerden alvast warm te maken heeft het bedrijf diverse mails gestuurd aan leden van de mailinglist. Hierin wordt in cryptische beschrijvingen ’toegenomen buitenaardse activiteit’ gemeld. Verder heeft het bedrijf een wedstrijd gestart waarbij een ‘buitenaards bericht’ moet worden ontcijferd.

Heel veel is er dus niet bekend van deze nieuwe machines. De modelnummers verraden dat het om een vijftien en zeventien inch model gaat. Verder zijn er zoals gezegd wat detailfoto’s vrijgegeven. Hierop is te zien dat de toetsen voorzien zijn van rode en/of blauwe verlichting en dat de behuizing is voorzien van buitenaardse tekens. Maandag is er waarschijnlijk meer te melden over de laptops, tot die tijd zijn onderstaande foto’s beschikbaar.