1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

De Hitachi DZ-BD7HE Blu-ray Disc camcorder is door de lezers en redactie van het maandblad Digital Movie uitgeroepen tot ‘meest innovatieve product van 2007 – 2008’. Het product ontvangt hiervoor de prijs genaamd ‘Digital Movie Innovatie Award van het jaar’. De camera onderscheidt zich van de rest door haar samenwerking met Blu-Ray. Hij kan namelijk films opnemen in Full-HD.

De jury was erg tevreden over het product. Ze benadrukte de ondersteuning van Blu-ray om zo films op te nemen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels in Full-HD. In de camera wordt een zogenoemde ‘5,3-megapixel CMOS-beeldsensor’ gebruikt.

"Wij zijn trots om als eerste de Blu-ray Disc camcorder te hebben geïntroduceerd op de markt. Deze Award is dan ook een extra beloning op onze toewijding innovatieve producten af te leveren," zegt Jessica Van de Gucht, Marketing Manager Benelux. "Met de Hitachi Blu-ray camera’s kan iedereen de scherpste Full HD beelden vastleggen en opnemen op Blu-ray schijven met een topcapactiteit. De resultaten zijn ongelofelijk. Zowel de juryleden als het publiek heeft dit weten te waarderen."