1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Apple heeft vandaag haar videohuurdienst ook voor Duitse iTunes-gebruikers opengesteld. Wie vanaf vandaag naar de Duitse iTunes Store gaat ziet een aanbod van Duitse tv-series aangeboden door de zenders ProSieben, Sat.1, ZDF en Brainpool.

Hiermee is Duitsland officieel het vierde land wat TV-series in de iTunes Store aan gaat bieden. Eerder al gingen onder andere Canada en het Verenigd Koninkrijk de Duitsers voor. De uitzendingen kosten tussen de 1,99 en 2,49 euro.

Er stond de Duitsers echter nog een verrassing te wachten. Naast een aanbod van Duitse uitzendingen, is er ook een aanbod van Amerikaanse series zoals South Park, Lost, Desperate Housewives en Grey’s Anatomy. Deze zijn volledig nagesynchroniseerd, maar eveneens voor dezelfde prijs van tussen de 1,99 en 2,49 beschikbaar.

Het is niet bekend of en wanneer het aanbod uitgebreid wordt. Evenmin is bekend wanneer andere Europese landen zullen volgen. Apple wordt ook verwacht haar filmverhuur-dienst nog dit jaar in Europa te gaan doorvoeren.