1 min

Tags in dit artikel

Poly heeft een nieuwe serie desktop IP-telefoons op de markt gebracht. Deze serie IP-toestellen zijn eenvoudig in gebruik, maar bieden wel alle Poly-functionaliteit, zo geeft de leverancier aan.

Het gaat om vaste bureautelefoons die simpel inzetbaar zijn, maar toch over de benodigde functionaliteit beschikken. De toestellen zijn verkrijgbaar in 2- en 4-lijns toetsmodellen die 8- en 16-lijns toetstoewijzingen ondersteunen. De toestellen zijn vooral geschikt voor kleine bedrijven.

Functionaliteit

De toegevoegde functionaliteit aan de IP-telefoons is onder meer sneltoetsfunctionaliteit met één knop. Met de Poly Edge B10 -en B20-modellen geven gebruikers de mogelijkheid door snelkiesnummers en extra lijnen te bladeren en te selecteren met een paginatoets voor snelle toegang. De Poly Edge B30-versie heeft vier hard-line toetsen die toegang bieden tot zestien extra toetstoewijzingen.

Daarnaast beschikken alle Poly Edge B-telefoons over de Acoustic Fence-technologie voor het wegfilteren van achtergrondgeluid tijdens gesprekken. Ook licht de Mute-toets automatisch op wanneer deze is geselecteerd en zijn de desktoptelefoons compatible met headsets.

Eenvoudige installatie

De installatie van de IP-telefoons verloopt via de Poly Device Management Service. Deze cloudgebaseerde dienst biedt een centrale portal om de Poly Edge-telefoons van waar dan ook te faseren, te implementeren en te beheren.

De Poly Voice Software Lite-software (PVOS Lite) maakt het VoIP-aanbieders mogelijk de toestellen te implementeren zonder fysieke tussenkomst van technici. De zakelijke Poly Edge B Series IP-telefoons zijn beschikbaar vanaf 86,95 euro per toestel.