Poly certificeert Edge E-bureautelefoons voor Zoom Phone

Poly certificeert Edge E-bureautelefoons voor Zoom Phone

Zoom en Poly willen hybride werken makkelijker maken. De Poly Edge E-serie van slimme bureautelefoons zijn daarom nu gecertificeerd voor Zoom Phone.

Volgens Poly, een dochterbedrijf van HP, zijn de bureautelefoons vooral geschikt voor kantoren die flexibele werkplekken en ruimtes nog meer willen digitaliseren. Hiermee moeten deze werkplekken en ruimtes optimaal functioneren wanneer medewerkers bij het hybride werken weer naar kantoor komen.

Certificering voor Zoom Phone

De integratie tussen de telefoons van Poly en de videoconferencingtechnologie van Zoom is direct in de Edge E-serie van bureautelefoons ingebakken. De samenwerking bestaat uit een certificering van Zoom Phone. Dit moet de beste audiokwaliteit tijdens (video)gesprekken garanderen. De audiokwaliteit wordt verder verbeterd door de implementatie van de Acoustic Fence- en NoiseBlockAI-technologie van Poly.

Poly-Zoom-2

Overige eigenschappen

Naast een uitstekende audiokwaliteit beschikt de Edge E-serie van bureautelefoons over Bluetooth voor het verbinden van headsets en andere randapparatuur. De telefoons kunnen ook met smartphones worden gekoppeld, waardoor gebruikers inkomende gesprekken kunnen beantwoorden en tegelijkertijd van de diverse features voor ruisonderdrukking profiteren.

De Edge E-serie van bureautelefoons heeft verder diverse mogelijkheden voor troubleshooting en ondersteuning op afstand. Hierdoor hoeven gebruikers problemen niet zelf meer op te lossen.