2min

Samsung maakt de Samsung Galaxy XCover6 Pro beschikbaar. Met de robuuste smartphone kunnen werknemers onder de meest zware omstandigheden hun werkzaamheden uitvoeren.

De Samsung Galaxy XCover6 Pro biedt volgens de fabrikant betere prestaties en end-to-end security dan zijn voorganger. Hierdoor is deze smartphone uitermate geschikt voor werknemers om overal en altijd -en onder de meest uitdagende omstandigheden- het beste uit het device en hun werk te halen.

Robuustheid gegarandeerd

De robuustheid van de smartphone komt tot zijn recht in het ontwerp en features. Zo is het ontwerp van de Galaxy XCover6 Pro gebaseerd op de MIL-STD-810H8-standaard, waar het gecertificeerd voor is. De smartphone beschikt over een certificatie voor de IP68-standaard.

Ook beschikt de smartphone over Gorilla Glass Victus+, zodat het toestel bestand is tegen zware weersomstandigheden, vallen en andere risico’s die horen bij werken in het veld. Voor werkomgevingen waar handschoenen verplicht zijn of waar medewerkers in de regen werken, kunnen de Touch Sensitivity10-instellingen worden aangepast.

Overige functionaliteit

De Samsung Galaxy XCover6 Pro gebruikt een 6nm octa-core processor en biedt 5G- en WiFi 6 E-connectiviteit, een microSD-slot, een vervangbare batterij en zogenoemde POGO-oplaadmogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk de smartphone via een Samsung Dex-dock te verbinden met een extern scherm, toetsenbord en muis voor een desktopervaring.

Verder is de Samsung XCover6 Pro vervaardigd uit gerecycled plastic voor meer duurzaamheid. Daarnaast krijgt de smartphone gedurende vijf jaar beveiligingsupdates en vier aanvullende One UI en OS-updates na de lancering van het toestel.

De Galaxy XCover6 Pro is verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van 609 euro.

Tip: Review: Samsung Galaxy XCover Pro – voor werk in uitvoering