2min

Tags in dit artikel

,

Acer heeft een nieuwe laptop aangekondigd in haar Ferrari-serie, de Ferrari 1200. Deze nieuwe notebook van Acer zal een schermgrootte hebben van 12,1 inch en zal voorzien zijn van een CrystalBrite LCD-scherm, een AMD Turion X2 Ultra CPU en de M780G-chipset van AMD.

Gedetailleerde specificaties van deze laptop zijn op dit moment nog niet beschikbaar, maar er wordt wel verwacht dat er verschillende modellen uit zullen komen van de Ferrari 1200. Deze verschillende modellen zullen dan allemaal een andere hoeveelheid aan geheugen bevatten, een andere opslagruimte en een andere processor. De nieuwe Ferrari beschikt zoals eerder vermeld over de M780G-chipset, iets dat betekent dat deze nieuwe laptop ook compatible is met DirectX10 vanwege de geïntegreerde Radeon HD 3200.

De behuizing van de laptop is gemaakt van carbonfiber waardoor verwacht kan worden dat de laptop erg licht is. In het persbericht van Acer vertelt men ook nog dat de nieuwe laptop voorzien is van een metaalachtig touchpad en dat de ventilatiegaten lijken op de luchtintake van een Ferrari-auto of op de uitlaat van de Ferrari F1. Ook het Ferrari-logo is wederom aangebracht op de notebook.

Acer heeft op dit moment wel bevestigd dat de laptop beschikt over een webcam, WiFi en Windows Vista Home Premium, Business of Ultimate. Naast dit zal ook een unieke draadloze Bluetooth-muis geleverd worden tezamen met een optionele Xpress VoIP-telefoon. Over prijs van deze nieuwe laptop of de datum dat hij op de markt zal verschijnen is helaas nog geen informatie beschikbaar.