1 min

Tags in dit artikel

,

MSI heeft onlangs een nieuwe notebook aangekondigd. Deze notebook gaat met de productnaam VR430 door het leven. Het product is gebaseerd op het AMD Puma-platform.

De MSI VR430 beschikt over afmetingen van 332 mm bij 243 mm bij 29-34 mm. Op de notebook is een scherm bevestigd met een grootte van 14,1 inch. De maximale resolutie van dit scherm bedraagt 1280 pixels bij 800 pixels.

Er kan tussen twee verschillende soorten processoren gekozen worden. Men kan kiezen voor een Turion X2 Ultra, maar ook voor een processor uit de Sempron-serie. De totale hoeveelheid werkgeheugen in de notebook kan maximaal 4 GB bedragen en op het gebied van opslagcapaciteit ligt deze waarde op 320 GB vastgesteld. De grafische berekeningen worden uitgevoerd door een Radeon HD 3200 die geïntegreerd is in het moederbord.

Overige features die aanwezig zijn op de nieuwe VR430 zijn een 4-in-1 kaartlezer, een 1,3 megapixel webcam, Gigabit Ethernet en n-draft WiFi. Tot slot kan de gebruiker kiezen tussen een 6-cell of 9-cell batterij.

Over de prijs van het product is op het moment van schrijven nog niet gesproken. Hetzelfde geldt voor de lanceringsdatum, maar men verwacht dat het product binnen niet al te lange tijd op de markt zal verschijnen voor de consument.