1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Google werkt inmiddels alweer aan versie 2.0 van zijn mobiele platform. Android 2.0, die ontwikkelt wordt onder de codenaam ‘Donut’, is nog volop in ontwikkeling. Het lijkt erop dat de grafische schil, die HTC zelf ontwikkeld heeft, hierop gaat draaien. Deze is dan ook uitgelekt.

De nieuwe Android-versie, codenaam ‘Donut’, is nog in prille fase van ontwikkeling. Er is dan ook nog maar weinig bekend over deze Android-update. HTC had al wel te kennis gegeven te werken aan een update voor de grafische interface in Android. Deze interface oogt namelijk, na verloop van tijd, een beetje saai.

Hiervan lekken nu de eerste beelden uit. In onderstaande video is te zien dat er diverse widgets ontwikkeld zijn om het navigeren in het menu en dergelijk handiger te maken. Ook zijn de knoppen aangepast, waarmee de lijst met applicaties geopend wordt. De icons hebben eveneens een nieuwe style gekregen. De nieuwe HTC-interface moet overigens voor het eerst beschikbaar zijn op de HTC Hero.

HTC had al aangegeven te werken aan een eigen update van de grafische schil. Dit lijkt het resultaat ervan, er is echter nog niets zeker. HTC gaf aan dat het bedrijf werkte aan een update voor de interface die wat weg heeft van de TouchFlo-technologie op Windows Mobile-telefoons. De TouchFlo-technologie is beschikbaar op diverse HTC-toestellen die draaien op Windows Mobile.