1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Ondanks dat er nog steeds geen duidelijke foto’s zijn van de HTC Hero, is het al wel duidelijk wie de rechten op het toestel in handen heeft, voor wat betreft het Verenigd Koninkrijk. Orange mag namelijk in Engeland het toestel exclusief aanbieden.

Er is nog maar weinig bekend over de nieuwe HTC Hero. Bekend is dat het toestel Android gaat draaien en er zijn al enkele foto’s opgedoken. Deze foto’s zijn echter niet officieel en of het werkelijk de HTC Hero betreft, is niet bekend. Het lijkt er overigens op dat de HTC Hero, als smartphone met ongeveer dezelfde specificaties als de T-Mobile G1 en de HTC Magic, als eerste de nieuwe nieuwe HTC-interface voor Android mag gaan draaien. Deze interface heet Rosi, en biedt extra widgets.

De HTC Hero komt in augustus uit in de Verenigde Staten. Wanneer het toestel uitkomt in het Verenigd Koninkrijk is echter nog onbekend. Wel lijkt het erop dat Orange het toestel mag gaan verkopen. Hiermee is dus ‘bevestigd’ dat het toestel naar het Verenigd Koninkrijk komt. Wanneer en door wie het toestel op de Nederlandse markt komt, is onbekend. Als Vodafone en T-Mobile geen Europese contracten hebben afgesloten, zou het kunnen zijn dat KPN met het toestel aan de haal gaat.