2min

Tags in dit artikel

, ,

Nu de WWDC 2009 nog zo’n vijf dagen van ons verwijderd is, zijn vandaag de eerste foto’s van het Moscone West Center — waar de WWDC gehouden wordt — opgedoken.

De foto’s, 22 in totaal, zijn gemaakt door Adam Jackson die dichtbij het Moscone West Center in San Francisco woont. We tonen hier slechts een gedeelte van de foto’s, voor de overige foto’s kan je terecht op de Flickr-pagina van Jackson.

Op de eerste foto is een grote banner te zien met allerlei App Store-icoontjes waarop de zin ‘One year later. Light-years ahead.’ prijkt. Dit verwijst vrijwel zeker naar het succes van Apples App Store, dat recentelijk nog de mijlpaal van 1 miljard downloads wist te behalen.

Op de tweede foto zien we nogmaals dezelfde banner, maar dan in volledige grootte. Het is een behoorlijke banner van wel enkele meters lengte.

Op de derde foto zien we dat de iPhone-applicaties ook verder een belangrijke rol vervullen bij het aankleden van het gebouw. Apple heeft de applicatie-icoontjes van populaire iPhone-applicaties gebruikt voor kleinere banners, waarschijnlijk ook weer om het succes van de App Store aan te tonen.

Op de vierde foto zien we op de buitenzijde van het Moscone West Center een half afgemaakt Apple-logo. De foto is genomen voor de avond gevallen was.

Op de vijfde en laatste foto zien we opnieuw de buitenzijde van het Moscone West Center, maar dan is de avond reeds gevallen. Het Apple-logo is hier, in tegenstelling tot bij foto 4, ook (bijna) af.

Dit zijn slechts de eerste foto’s. Adam Jackson heeft laten weten dat hij komend weekeinde nog meer foto’s op zijn Flickr-pagina zal publiceren.