2min Devices

Synology onthult Disk Station Manager 2.2

Synology heeft op de Computex-beurs een nieuwe versie van zijn Disk Station Manager vrijgegeven. De nieuwe versie biedt voornamelijk extra functionaliteit, er zijn niet echt veranderingen doorgevoerd op het gebied van interface, maar er zijn wel een hoop nieuwe features zijn toegevoegd.

Nieuw is onder meer een integratie met Apple. Zo heeft Disk Station Manager 2.2 ondersteuning voor iPod-technologie, er kan dus muziek gestreamed worden, maar ook foto’s en bestanden kunnen gedeeld worden. Ook biedt de nieuwe Disk Station Manager ondersteuning voor Apple’s Time Machine, waarmee men oude bestanden terug kan halen.

Verder zijn onder meer de download-applicatie en de monitor-applicatie uitgebreid. Zo kan de download-applicatie nu ook via Rapidshare downloaden en heeft deze ondersteuning voor RSS gekregen. De monitor-applicatie heeft ondersteuning gekregen voor SMS-functionaliteit. Verder is er een firewall aan het pakket toegevoegd.

"We zijn verheugd om Disk Station Manager 2.2 te mogen onthullen," zegt Edward Lin, marketing director van Synology. "We hebben geluisterd naar vragen van gebruikers door meer belangrijke mogelijkheden toe te voegen en bestaande applicaties te verfijnen, en we zijn ervan overtuigd dat deze versie gebruikers een nog betere beleving bezorgd."

Synology onthult Disk Station Manager 2.2

De Disk Station Manager 2.2 wordt als bèta verwacht in juli en de officiële release in september. De update zal gratis zijn en wordt automatisch meegeleverd met nieuwe NAS’en van Synology.

Bron:Techzine Redactie