2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Telecomprovider T-Mobile heeft woensdagochtend de verkoopkanalen bekend gemaakt die het bedrijf zal gebruiken om de nieuwe iPhone 3G S, die afgelopen maandag door Apple werd aangekondigd, te gaan verkopen. De abonnementen zijn inmiddels ook bekend, maar over de toestelprijzen laat T-Mobile vooralsnog niets los.

Het nieuwe toestel dat onder andere beschikt over een snellere processor, meer geheugen een camera met videofuncties en meer opslagcapaciteit zal vanaf 26 juni verkrijgbaar zijn via de website van T-Mobile en haar eigen T-Mobile Shops. Daarnaast zal het toestel ook verkrijgbaar zijn bij de Apple Premium Resellers, Belcompany, Mediamarkt, Saturn, The Phone House, GSMWEB.NL, belnu.nl, studentmobiel.nl en Typhone.nl.

De nieuwe iPhone 3G S zal standaard voorzien zijn van de 3.0-software, maar T-Mobile benadrukt dat veel van deze functionaliteit vanaf 17 juni ook beschikbaar zal zijn voor bestaande iPhone-gebruikers. Op woensdag 17 juni rolt Apple namelijk wereldwijd de langverwachte iPhone 3.0-software uit. Meer hierover in het artikel over de aankondiging van de software tijdens de WWDC keynote.

T-Mobile weet inmiddels ook meer over de abonnementen die bij de iPhone 3G S gaan horen. De provider hanteert dezelfde abonnementen als bij de eerste iPhone: i-150, i-300 en i-500 die respectievelijk 29,95 euro, 44,95 euro en 64,95 euro per maand kosten. Hierbij is onbeperkt datagebruik inbegrepen. Voor een MMS betaal je bij alle abonnementen 50 eurocent per MMS. De toestelprijzen die bij deze abonnementen horen zijn op dit moment nog niet bekend.

De provider heeft voor uitgebreide informatie ook een mini-site in het leven geroepen waar alle informatie die bekend is overzichtelijk wordt weergegeven. Verder communiceert T-Mobile op verschillende manieren met media en consument: via een blog, via een forum waar mensen ook vragen kunnen stellen en tot slot ook via Twitter. Uit een overzicht van veelgestelde vragen op de site blijkt tevens dat T-Mobile opnieuw 50 procent korting op de aansluitkosten geeft die daardoor 26,25 euro gaan bedragen. Het bedrijf deed dit ook al bij de lancering van de iPhone 3G.