1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

T-Mobile heeft aangegeven dat de telecomprovider in Almere een tijdelijk ‘hotel’ gaat bouwen. Hier kan men vanaf zeven uur ’s ochtends inchecken, waarna het wachten op de nieuwe iPhone begint.

Vanaf vrijdag wordt de nieuwe iPhone, de iPhone 3G S, verkocht in Nederland. Dit toestel is de opvolger van de iPhone 3G, de iPhone-versie die onder meer in Nederland het levenslicht zag. De iPhone 3G S moet zich onderscheiden doordat het toestel een snellere processor heeft en omdat de specificaties net wat beter zijn. Het is overigens geen schokkende verbetering ten opzichte van de iPhone 3G.

Dit nieuwe toestel wordt vrijdag gelanceerd in Nederland. Om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken heeft T-Mobile aangekondigd een tijdelijk hotel te gaan bouwen in Almere. Het hotel zal gestationeerd zijn op het forumplein. Men is welkom vanaf zeven uur in de ochtend, dan kan er ingecheckt worden. Daarna kan men naar de lobby, waar het wachten kan beginnen.

Dit hotel is echter alleen voor de eerste tweehonderd klanten weggelegd. Daarnaast krijgen deze klanten een gratis accessoire-pakket dat gebruikt kan worden in combinatie met de nieuwe iPhone. Eveneens mogen zij de nieuwe iPhone als eerste consumenten in Nederland proberen.