1 min

Tags in dit artikel

, ,

Recentelijk heeft HTC een nieuw Android-toestel gelanceerd. Dit toestel, wat draait op een eigen interface, heeft een koppeling aan boord met sociale netwerksites. Hyves is de mogelijkheden aan het uitzoeken om ook toe te kunnen treden in deze software.

Op dit moment heeft HTC ondersteuning voor Twitter, FaceBook en Flickr ingebouwd. Deze diensten worden dus geintregeerd met de huidige software. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de FaceBook-status weer te geven en bij het fotoalbum van diegene van Flickr op te halen. Zo wordt je informatie dus aangevuld met de informatie op het sociale netwerk.

In Nederland wordt echter vooral Hyves veel gebruikt. FaceBook is hier in veel mindere mate populair. Hyves heeft nu bevestigt tegenover de Techzine redactie dat er gesprekken gevoerd worden ook Hyves te integreren in deze software. Raymond Spanjard wil niet meer kwijt dan dat er gesprekken gevoerd worden, hij stelt dat er nog geen beslissing genomen is.

De HTC Hero is het eerste Android-toestel dat dergelijke functies heeft. Dit komt door de nieuwe functies die de HTC Sense-interface biedt. Recentelijk is ook een review van de HTC Hero op Techzine verschenen. Deze is hier te vinden.