2min Devices

Sony Ericsson onthult XPERIA Pureness

Sony Ericcson komt met een nieuwe XPERIA-telefoon. Nadat woensdag de X2 werd aangekondigd, is donderdag de XPERIA Pureness aangekondigd. Het toestel wordt vooral een luxe-item met een hoog patsgehalte.

Zo krijgt het toestel een doorzichtig scherm. Dat betekent dat men als het ware door het scherm heen kan kijken doordat het gedeeltelijk transparant is. Het toestel is eigenlijk volledig doorzichtig. Enkel als het toestel aanstaat en ‘geactiveerd’ wordt, worden er knoppen weergegeven en een scherm.

Het toestel is in ieder geval uniek, aangezien enkel LG de fabrikant voorging met een doorzichtig toetsenbord. Deze werd aangekondigd bij de LG Crystal. Er is echter nog geen telefoon op de markt die een doorzichtig scherm heeft, dat is nu dus anders. Sony Ericsson heeft het toestel namelijk donderdag bekend gemaakt op een zakelijke meeting.

Omdat het toestel slechts in beperkte steden verkocht gaat worden bij beperkte verkooppunten lijkt het erop dat het toestel zeer exclusief – en daarmee dus ook duur – gaat worden. Het toestel is hiermee dan ook voorzien van een vrij groot patsgehalte.

Sony Ericsson onthult XPERIA Pureness

Deze XPERIA-telefoon van Sony Ericsson is derde in de reeks. Hiervoor kwam de X1 en de X2, beide Windows Mobile-toestellen. Deze telefoon wordt in ieder geval geen Windows Mobile-toestel, hiervoor is het scherm waarschijnlijk sowieso niet geschikt. Welk besturingssysteem wel gedraaid wordt is onduidelijk, het lijkt op een eigen gemaakt besturingssysteem dat exclusief voor de Pureness is ontwikkeld.

Bron:Techzine Redactie